ERZURUM / PALANDÖKEN - ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ

Nis

Sosyal sorumluluk programı kapsamında yöresel ağaç dikimi kampanyası çerçevesinde okulumuz öğrencileriyle Palandöken belediyesi ile işbirliği içerisinde cam fidanı dikimi gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Kutad Kubilig okumalarından hareketle düzenlenen nesne tasarım yarışmasında okulumuz öğrencilerinden 10\B sınıfı Yeşim TAĞI'nın eseri 1. olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Atasözü ve deyim resimleme etkinliği kapsamında okul sergisi açılmıştır. Öğretmen ve  öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Fedakârlığın ve azmin sembolü olan Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümünü büyük bir onur ve heyecanla idrak ediyoruz.Programı hazırlayan Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Erzurum'un Kurtuluş töreni programı yapılmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında bilgi yarışması yapan öğretmen ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Tübitak sergisinde, okulumuz 2 proje ile katılım sağlamıştır . Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okuyarak kazanıyorum bilgi yarışması da dereceye giren öğrencilere ödül ve katılım belgesi verilmiştir.

Şbt

Sayın Valimizin koordinasyonu ve  Sayın Palandöken Kaymakamımızın ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün önderliğinde okulumuz Erzurumspor /Adanaspor karşılaşmasına katılmıştır.

Ock

Palandöken Kitap Kulübü tarafından düzenlenen Panele okulumuz adına Esma Nur Emrecik ve

Fatma Tuana Bülbüller  öğrencilerimiz katılım sağlamıştır, kendilerine okulumuz adına teşekkürler ederiz.

Ara

Milli Savunma Üniversitesi Subayları tarafından öğrencilerimize tanıtım yapılmıştır.

Ara

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Himmet Eröz tarafından öğrencilerimize Uyuz  Hastalığı Farkındalık Eğitimi semineri  verilmiştir.

Ara

5-6 Aralık 2023 tarihinde Aziziye spor salonunda yapılan bilek güreşi müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden Osman Efe Gökşen 70 kg sol kolda il 3. olmuştur6 Aralık 2023

Ara

5-6 Aralık 2023 tarihinde Aziziye spor salonunda yapılan bilek güreşi müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden Mert efe kılıç 65 kg sol kolda il 1. Ve sağ kolda il 3. Olmuştur